Az év első YOULÏ bulija

January 15, 2018

Avagy a nagy csajos este a YOULÏ zenekarral és a legjobb csajokkal március 8.-án este, a Kuplungban

 

 Fotó: Dömök Noel Szilveszter- Dömök Photography

 

Új év, új tervek és egy fergeteges koncert, mellyel megnyitjuk a tavaszi-nyári szezont. Amellett, hogy a fiúkkal már nagyon várjuk ezt az estét, izgulunk is, hogy minden úgy sikerüljön ahogyan eltervezzük. Az év eleje nálunk a koncert előkészületeiről szól. Mindent kitalálunk annak érdekében, hogy március 8.-án este, mindenki elképesztően jól érezze magát, szabaduljon fel, legyen önmaga és felejtsen el minden gondot, bajt, csak az öröm és a jó energiák járják át a testét, szellemét.

 

YOULÏ zenekar / Horányi Juli- dalszerző, énekeső, frontember, Bubnó Lőrinc- dalszerző, zenei producer, a zenekar gitárosa, Weisz Nándi- loopmaster, dobos, showman és Gátos Bálint- basszusgitár varázsló, aki boogie-t tesz a lábakba / 2015 év elején alakult és azóta rendületlenül igyekszik meghódítani az igényes, minőségi popzenére nyitott fülű és szívű közönség tagjait. A banda hitvallása: "Légy az aki vagy!" ők a szabadság élharcosai, a művészet elkötelezett hívei. Egy olyan estére invitálják az érdeklődőket, ahol a Nőnap alkalmából megmutatják, milyen amikor minden a nőkről szól és azokról a férfiakról, akikkel együtt a nők önmaguk tudnak lenni, ki tudnak teljesedni. 

 

YOULÏ egy korántsem megszokott zenekar. A megalakulás után szinte azonnal elindult a koncertdömping: a formáció a fővárosi klubokat és a vidéki nagyvárosokat is meghódította. A Holdutazás című daluk állandó szereplője a Petőfi Rádió lejátszási listáinak. A gyönyörű énekesnő Horányi Juli  szintén nem megszokott módon lép színpadra, izgalmas ruhákban, sajátos táncelemekkel kiegészítve előadását.

 

 

 

 

2017. Szeptember 8. Gödör Klub

Fotók: Kékes Szaffi

 

 

A koncert nemcsak egy klasszikus lemezbemutató lesz, hanem egy különleges vj szettel feltunningolt, fergeteges csajos buli is és ha csajos buli, akkor az nem maradhat el a legjobb csajok nélkül. A koncert után vár még egy kis laza ugrálás. Erről Dj Nara gondoskodik, továbbá vendégünk lesz és a színpadon elvarázsol majd minket izgalmas stílusával a Babé Sila az r'n'b úttörő amazonja Stahl Barbi. Meglepetéssel készülünk nektek még BOGGIE személyében akinek Parfüm klipjét 10 millióan látták és nem csak hazánkban, de szerte a világon valamint 2015-ben Wars for nothing című dalával ő képviselte az országot az Eurovíziós dalfesztiválon.

 

Lesznek még más meglepetések is, melyekre hamarosan fény derül.

Szedjétek össze a régi barátokat, ismerősöket és bulizzunk együtt!

 

Koncert Március 8. Kuplung
JEGYVÁSÁRLÁS:

 

https://tixa.hu/kuplung_0308_youli

 

KONCERT FACEBOOK ESEMÉNY:

 

https://www.facebook.com/events/164728417479093/

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FEATURED POSTS

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

RECENT POSTS

March 26, 2018

January 26, 2018

October 10, 2017

June 26, 2017

June 12, 2017

Please reload

ARCHIVE